Bereikbaarheid

Sugarcoated is gevestigd in de Gouvernestraat op nr 81A, 3014PK in Rotterdam.
Hieronder alle informatie met betrekking tot onze bereikbaarheid voor zowel met de auto als met het openbaar vervoer.

PARKEREN

Optie 1: Voor de deur (€4,20 per uur)
Je kunt bij ons voor de deur, in de straat, parkeren. Het is helaas wel betaald parkeren. Zone 50. Betalen met een parkeer app Parkmobile/Yellowbrick is het makkelijkste (dan kan het ook niet misgaan als we iets uitlopen) maar per pin kan ook. 

Optie 2: Parkeren in Rotterdam centrum met Parkbee aan de Nieuwe Binnenweg 33 op 9 minuten loopafstand van onze studio. Een dag voor 15,75 euro.
Vooraf bijtijds een plekje reserveren wel via de Parkbee website. Zet ook gelijk de app op je mobiel want je moet jezelf voor de slagboom aanmelden op de dag zelf. Het klinkt allemaal ingewikkelder dan het is! Je staat dan op een parkeerterrein of de bijbehorende garage van dit verzorgingstehuis om de hoek van de studio. Klik hier

Optie 3: Parkeren in Rotterdam centrum in een moderne/grote garage op 11 minuten loopafstand van onze studio. De hele dag voor 10 euro (vaste prijs). 
Vooraf bijtijds, ruim een week van tevoren, een plekje reserveren wel via de website https://parkereninlijnbaan.nl

OPENBAAR VERVOER

Onze studio ligt op loopafstand van verschillende openbaar vervoer locaties.

Optie 1: Trein, metro, bus, tram, OV fiets
Rotterdam Centraal Station is max 11 minuten lopen bij ons vandaan.

Optie 2: Metro, tram
Metrohalte Eendrachtsplein is 7 minuten lopen bij ons vandaan.

Top dag gehad! Hele lieve, gezellige dames waarbij ik me enorm op mijn gemak voelde. De make-up, het haar en de outfits waren geweldig en ik voelde me supersexy! Het poseren was soms wat lastig, maar keileuk om te doen! Ik zou iedere maand wel willen langskomen.

Lieve Geelen