Een sugarcoated fotoshoot

Het team creëert met zorg een bijzonder portret van jou/jullie. Door hun jarenlange ervaringen vinden de stylistes probleemloos jouw vintage alterego.

Vooraf neemt de styliste de door jou gewenste looks, sfeer en uitstraling per mail met je door. Zij brengt samen met jou je voorkeuren en wensen in beeld: wil je glamour, extravagant, speels en onschuldig of toch sexy en geraffineerd? In overleg vinden we de stijl die bij jou past. 

Op de dag van de shoot word je ontvangen met een grote glimlach en een inspirerende peptalk om je op je gemak te stellen. Kom alleen naar onze studio (we zijn niet eng haha) en deze dag draait om jou!! Geen afleiding van anderen. Daarna gaat de visagiste/hairstyliste in alle rust met je aan de slag en kleed je je om in de voor jou geselecteerde look. We hebben alle kledingmaten van XXS t/m maat 56! Je transformatie tot vintage diva is nu helemaal compleet.

Eenmaal voor de camera zorgt de Sugarcoated fotografe met de nodige aanwijzingen voor het vinden van de juiste poses. Zodat je je op je gemak voelt en als een ware pro zo voordelig mogelijk voor de camera staat. Als je werkelijk aan het genieten bent dan is dat het meest mooie wat je terug gaat zien op de foto’s.

Wij bieden je graag een top ervaring bij ons in de studio en als herinnering aan die ervaring heb je de foto’s!

ZIE VOOR MEER INFO DE PAGINA’S MET INFORMATIE en prijzen SPECIFIEK PER FOTOSHOOT 

Wat een top ervaring was de moeder en dochter fotoshoot! M’n meissie groeit zo snel, blij dat het is vastgelegd. We kijken er nog iedere dag naar!

Joyce van der Meulen