Training Vintage Hairstylist

Wil jij van vintage hairstyling je vak maken?
Volg dan deze training voor een perfecte professionele basis!

Inhoud 4 daagse training incl. certificaat

Wij gaan voor een zeer intensieve training met veel persoonlijke aandacht. We hanteren daarom een maximum aantal deelnemers van 4 cursisten per training. Jullie werken op 2 modellen iedere lesdag, die modellen regelen wij. Jullie ontvangen huiswerk opdrachten na iedere les en we verwachten full dedication daarin. 

Wat een gave cursus was dit zeg! Zelfs voor een oude rot in het vak nog superveel tips and tricks ontvangen. Zeker een aanrader!

Odette Blewanus

Lesdag 1

In deze eerste les gaan we de benodigdheden voor professionele vintage hairstyling met je doornemen. Daarna starten we met het afdelen en het inrollen van het haar.

Dit is de basis voor iedere hairstyle die je in de volgende lessen van ons gaat leren.

Lesdag 2

We bespreken het huiswerk en de dingen waar je tegenaan loopt. Vervolgens ga je aan de slag met een stukje herhaling van les 1, het inrollen.

Deze les pakken we het afstylen van het haar erbij. De Victory Rolls met een mooie brush out aan de achterzijde.

Lesdag 3

Na het bespreken van het huiswerk en het inrollen van onze modellen gaan we in deze 3e les aan de slag met de brush out!

We behandelen 2 type losse hairdo’s. Van modern pin-up met ‘fluff’ aan de onderzijde tot aan de Hollywood Waves.

Lesdag 3 & 4

Met de technieken uit les 1, 2 en 3 gaan we aan de slag! Waar loop je tegenaan? Waar wil je nog hulp bij? Zet de puntjes op de ‘i’! We gaan voor top, zeer prof, eindresultaat!

Deze dag sluiten we af met de certificaat uitreiking.

De trainingsdagen duren van 10 tot 17u. Dit is inclusief 2x 15 min (rook)pauze en 30 min lunchpauze. Wij verzorgen de lunch, heb je speciale wensen of allergieën laat het ons dan bijtijds weten.

Na afronding van de training ‘Vintage Hairstylist’ ontvang je van ons een certificaat.

Prijs 699,- exclusief 21% BTW*

(Heb je een kvk en btw nr dan kun je deze BTW natuurlijk terugvorderen)
*Er is een mogelijkheid om de betaling in 2 of 4 termijnen te voldoen, mail ons voor meer informatie.

Ik kon toen ik binnenkwam nog geen krultang vasthouden. Na een aantal lessen en de goede uitleg werd ik er steeds beter in. Er was goede 1 op 1 begeleiding en ik mocht alles vragen.

Linda Snijders