Hoe werkt het?

Als je een shoot wil boeken, stuur je ons een mailtje via info@thesugarcoatedcompany.nl

Iedere fotoshoot afspraak is maatwerk. Om het proces overzichtelijk te maken, hebben we hieronder een ‘Get Sugarcoated’-stappenplan opgesteld:

Stap 1 – Je mailt ons met je keuze van het fotoshoot arrangement en op welke dagen je dit het beste uitkomt. Geef ons meerdere opties please! We shooten op donderdagen, vrijdagen en af en toe op zaterdagen en zondagen.

Stap 2 – We prikken een datum en je ontvangt een factuur voor de aanbetaling a 50% van het totaalbedrag. Na ontvangst van deze aanbetaling staat de afspraak vast! Ook sturen we je een korte vragenlijst. Hiermee leren we jou en je wensen beter kennen en zo bedenken we samen met jou de invulling voor je look(s) en shoot(s).

Stap 3 – Een week voor je afspraak. Je ontvangt van ons per mail een bevestiging met daarin het één en ander aan praktische info over je shoot dag. Wat te doen aan voorbereidingen (geen stress, niks bijzonders), wat mee te brengen, tips over de bereikbaarheid van de studio etc. Ook mailen we je de restant factuur van 50% zodat je die kunt voldoen voorafgaand aan de shoot dag.

Stap 4 – Showtime! De dag van je Sugarcoated experience. We loodsen je met ons professionele en gezellige team met veel plezier door de goed voorbereide shoot heen. Je make-up en haar worden verzorgd door de visagiste/haarstyliste. En omdat styling niet mag ontbreken, heeft de styliste de outfits in de besproken thema’s al voor je klaar hangen. Met een hapje, een drankje, poseertips & trics en de nodige humor werken we samen aan een geweldig eindresultaat en een heerlijke powerboost. Een ervaring waar je rete trots op mag zijn!

Stap 5 – Een week na je fotoshoot ontvang je van ons een selectie van de mooiste en leukste foto’s. Dit zijn low res bestanden met een watermerk er doorheen. Ze zijn namelijk nog niet af! De nabewerking is een groot onderdeel van het “Sugarcoaten”. Je mailt ons je foto keuze door en wij retoucheren ze. Lees daarover meer op deze pagina.

Heb je een Boudoir of Dark Pinup shoot gedaan? Dan maken wij een week na je shoot de keuze en die favoriete foto’s bewerken we eerst. Vervolgens kun je uit de bewerkte foto’s kiezen.

Stap 6 – You’ve got mail! Nou ja, You’ll get mail! Uiterlijk twee weken na het doorgeven van jouw favoriete foto’s sturen wij je het eindresultaat digitaal toe. Dit zijn de zeer zorgvuldig nabewerkte foto’s in zowel hoge (voor print) als lage (voor digitaal gebruik) resolutie met en zonder ons logo.

Ook voorzien we je van een goede print tip zodat je de foto’s zelf voor een goede prijs in top kwaliteit op het door jou gewenste formaat kunt bestellen.

Let op! Het verzetten van je shoot kan uitsluitend via email tot uiterlijk 2 weken voor de geplande fotoshoot datum. Wil je de shoot volledig annuleren, en laat je ons dit uiterlijk 2 weken voor de geplande fotoshoot datum weten, dan ontvang je van ons de aanbetaling als (cadeaubon) tegoed bij Sugarcoated. Deze is 1 jaar geldig. Indien de afspraak minder dan 2 weken van tevoren wordt geannuleerd, vervalt de aanbetaling helaas.

Als je een party bij ons wil boeken, stuur je ons een mailtje via Info@thesugarcoatedcompany.nl

Om het hele SC party proces overzichtelijk te maken, hebben we hieronder een ‘Get Sugarcoated’-stappenplan opgesteld:

Stap 1 – Je mailt ons met het arrangement van je keuze, het aantal personen, de gewenste data en we prikken een datum voor je Sugarcoated party. We hosten over het algemeen parties op donderdagen, vrijdagen en zaterdagen. Heb je andere wensen? Vragen staat vrij!

Stap 2 – Nadat we een datum hebben geprikt mailen we je een factuur voor de aanbetaling a 50% van het totaalbedrag. Zodra deze aanbetaling is voldaan staat onze afspraak vast. Ook vragen we je wellicht om nog wat meer info over de groep zodat we alles perfect voor kunnen bereiden.

Stap 3 – 1,5 week voor jullie party horen we graag definitief met hoeveel personen jullie komen. Van dat aantal gaan we uit met onze personeelsplanning, de boodschappen en alle overige voorbereidingen. Mocht er daarna nog iemand afvallen dan kunnen we daar helaas geen rekening mee houden en zal de totaalprijs hetzelfde blijven. Een week voor de party mailen we je een bevestiging met het één en ander aan praktische informatie over de party dag. Ook sturen we je de factuur voor het resterende bedrag zodat deze voor aanvang van de party dag voldaan kan worden.

Stap 4 – Party time! We loodsen je met ons professionele en gezellige team door de goed voorbereide party heen. Met tips en tricks, een hapje, een drankje en de nodige humor werken we samen aan een geweldig eindresultaat! Dit alles in onze relaxte vintage huiskamer sfeer.

Let op! Kom op tijd, we rekenen op jullie. Zijn jullie te laat? Dan gaat dit helaas van jullie party tijd af, zonde!

Stap 5 – Indien jullie een shoot hadden geboekt op jullie party dan ontvang je binnen 7 dagen na de party van ons een selectie van de mooiste en leukste foto’s. Dit zijn low res bestanden met een watermerk er doorheen. Ze zijn namelijk nog niet af! De nabewerking is een groot onderdeel van het “Sugarcoaten”. Zie daarover deze pagina. Je mailt ons je keuze van foto’s en wij starten met de nabewerking. Onbewerkte foto’s geven wij nooit af, ze zijn namelijk niet klaar, half werk daar houden we niet van.

Stap 6 – You’ve got mail! Nou ja, You’ll get mail! Uiterlijk twee weken na het doorgeven van jouw favoriete foto’s sturen wij je het eindresultaat digitaal toe. Dit zijn de zeer zorgvuldig nabewerkte foto’s in zowel hoge (voor print) als lage (voor digitaal gebruik) resolutie met en zonder ons logo. Ook voorzien we je van een goede print tip zodat je de foto’s zelf voor een goede prijs in top kwaliteit op het door jou gewenste formaat kunt bestellen.

Let op! Het verzetten van je party kan uitsluitend via email tot uiterlijk 2 weken voor de geplande party datum. Wil je de party volledig annuleren, en laat je ons dit uiterlijk 2 weken voor de geplande fotoshoot datum weten, dan ontvang je van ons de aanbetaling als (cadeaubon) tegoed bij Sugarcoated. Deze is 1 jaar geldig. Indien de afspraak minder dan 2 weken van tevoren wordt geannuleerd, vervalt de aanbetaling helaas.

Na een ochtend bij Sugar Coated voelde ik me vrouwelijker dan ooit en ik had het gevoel dat ik de hele wereld aan kon. Girlpower!

Daphne Reens