Van duf naar diva; nu ook Boudoir bij Sugarcoated!

RTV Rijnmond, 8 feb 2019 Het leek mij als lifestyleverslaggever leuk om dit arrangement te filmen. En in een opwelling maakte ik een afspraak met eigenaresse Vivian Kramer. Om zélf een keer gefotografeerd te worden.

SBS6; Hart van Nederland

Yeahhhh Hart van Nederland deed een super fijne reportage over de Sugarcoated leading lady Vivian in de vintage studio. Zou het haar lukken om in Vegas op dat podium terecht te komen? Vivian Kramer gezegd

Promo video ‘Vintage style guide’ boek

Wat is de clue van ons ‘Vintage Style Guide’ boek? Jezelf leren transformeren tot pin-up! En dat laten we je zien in deze korte promo video. From plain Jane to vintage vamp 😉 https://www.youtube.com/watch?v=LO9wm45z_RY

Op de Belgische TV

We waren te zien op de Belgische tv bij het programma Iedereen Beroemd! De makers van ‘Iedereen Beroemd” waren onder de indruk van het leven van Vivian Kramer gezegd Freher en haar bedrijf Sugarcoated Pictures.

Algemeen Dagblad

In het Algemeen Dagblad staat een stuk over onze Bachelorette Bash. Een zeer uitgebreid vrijgezellenfeest voor dames. Een samenwerking van Sugarcoated met de Leopard Lounge, de Tiki Bar en KingKong hostel.