Over Sugarcoated

Sugarcoated behoort tot de internationale vintage-top. Met de prijswinnende pin-up Vivian Kramer gezegd Freher als boegbeeld, heeft deze Rotterdamse fotostudio de afgelopen 8,5 jaar al heel veel dames omgetoverd tot foxy ladies en vastgelegd als vamps.

De iconische vintage stijl uit uit de jaren ’40 en ’50 is de inspiratie voor het team van stylisten, visagisten, hair stylisten en fotografen. Hier geven ze hun moderne en persoonlijke draai aan en dat geeft de unieke Sugarcoated uitstraling.

Maar het draait bij Sugarcoated om meer dan de vintage looks en de geweldige foto’s. We hopen je een powerboost te mogen geven tijdens je quality time bij ons. Onze missie is je zelfvertrouwen een stukje te laten groeien op een hele leuke, vrolijke manier. We hebben de tijd en aandacht voor je!

‘Geweldige spirit in de zaak! Professioneel en toch lekker relaxed. De vintage sfeer zorgt ervoor dat je direct in de mood komt!! De meiden leveren stuk voor stuk een super kwaliteit af en laten je je heel erg thuis voelen! Kortom, een absolute aanrader!!’

Anne-Marie Zuijderduijn Eerland

Wie is Sugarcoated?

De persoon achter Sugarcoated is Vivian Kramer gezegd Freher, ook bekend als The Dutch Pinup. Ze heeft een achtergrond als styliste voor magazines en tv. Podiumplaatsen heeft ze bereikt op internationale pin-up verkiezingen zoals Viva Las Vegas en de afgelopen jaren organiseerde ze haar eigen zeer succesvolle pin-up verkiezing Miss Pinup Benelux.

Sugarcoated is onder leiding van Vivian uitgegroeid tot een waar begrip. Met de vintage Sugarcoated fotostudio en suikerzoete workshop ruimte kan de (vintage-wereld) niet om haar heen.

Met Sugarcoated geeft Vivian uiting aan haar fascinatie en liefde voor de (life)style van de 40’s en 50’s. Zij maakt deze supervrouwelijke stijl bereikbaar voor iedereen. Alle leeftijden en alle kledingmaten! Ze schreef er zelfs een boek – de Vintage style guide – over.

Samen met een topteam aan visagisten/hairstylisten, fotografen en assistentes maakt Vivian het Sugarcoated-team.

Wat een fántastische dag! En wat zijn de dames lekker spontaan en vrij. Gewoon heerlijk no-nonsense, niet te flauw en lachen, gieren, brullen. En het hele team laat je je zo op je gemak voelen dat je dat terugziet in het resultaat. We hebben ons ook geen moment awkward gevoeld bij bijvoorbeeld de boudoir shoot. Vanaf het moment dat je binnenstapt begint de ervaring. It's not just photos. It's an experience!

Brenda van der Stappen