Publicaties mei en juni 2020

In de maanden maart, april en begin mei hebben we vanwege de Corona crisis de tijd gehad om de puntjes eens heel goed op de ‘i’ te zetten. Alle dingen waar we nooit aan toe kwamen zijn in orde! Zo ook onze perslijst en dat is in de maanden mei en juni zichtbaar geweest haha. Hieronder een aantal hele fijne publicaties van ons werk. Oeh en niet te vergeten dit zijn online magazine’s uit de UK en de USA, niet de minste dus!!!

Hieronder de foto’s die we gemaakt hebben van Gaby in onze Bedroom Boudoir studio! Deze foto’s waren te zien in Retro Lovely Magazine USA Juni

Hieronder de foto’s die we gemaakt hebben van Sasja met meerdere fotoshoots door de jaren heen, Sasja is vaste klant 😉 Deze foto’s waren te zien in Bombshell magazine UK in de maand mei 2020.

The Dutch Pinup was onze Tropical Tiki studio aan het testen en de resultaten kwamen terecht in Retro Lovely Magazine USA en zelfs op de cover!

Als klapper op de vuurpijl stonden we ook nog eens in Retro Lovely Magazine USA met de heerlijke foto’s van Marie de Gilles de la Tourette in onze Dark Pinup studio.