1-op-1 les

Wil je graag al onze aandacht? Zeer gericht iets leren waar je al tijden mee worstelt?
Of ben je gewoon het type mens dat veel meer leert zonder (gezellige) afleiding van een groep?

Dan hebben we voor jou onze 1-op-1 lessen. Jij geeft aan wat je precies van ons wilt leren en we maken samen een plan. Dit alles kan op het gebied van make-up, hairstyling, posing & modelling!

Mail ons op info@thesugarcoatedcompany.nl met je wens en we maken samen een plan. Vooraf alle duidelijkheid over tijden, prijzen etc want daar houden we van!

Voorbeeld 1

Je hebt enorme issues met het aanbrengen van die strakke zwarte eyeliner en die prachtige oogschaduw die diepte aan je ogen geeft, die zwoele oogopslag. Zonder vlekken! Dan gaan we daar eens even goed induiken met je!

We kijken naar de producten die je gebruikt, in welke volgorde je te werk gaat, je houding en waar we denken dat je allemaal verbetering in aan kunt brengen. Dit ga je dan ook doen onder onze begeleiding!

Voorbeeld 2

Die Victory Rolls willen na lang proberen nog steeds niet naar wens lukken. Je hebt al zoveel YouTube video’s gekeken maar ja, die dames praten niet terug als jij iets de verkeerde kant op rolt.

We gaan je stap voor stap begeleiden tot je het onder de knie hebt! We kijken naar de producten die je gebruikt, in welke volgorde je te werk gaat, je houding en waar we denken dat je allemaal verbetering in aan kunt brengen.

Voorbeeld 3

Je doet af en toe shoots maar je bent altijd teleurgesteld achteraf. Het is het voor je gevoel net niet. Je wil zo graag een mega vamp zijn maar je ziet Bambi terug op je foto’s.

Yesss laat ons je een lesje posing & modelling geven 1 op 1! Neem je foto’s mee en laat ons zien wat je zou willen verbeteren dan gaan we er samen, stap voor stap, mee aan de slag!

Vandaag een makeup en haar workshop gehad, het was heel erg leerzaam en heel gezellig!
Eindelijk geleerd hoe ik mezelf helemaal in pinup stijl kan omtoveren.
Heel erg bedankt voor deze top dag!

Lisette Rozenberg