Pin-up make-up workshop

Wil je graag leren hoe je bij jezelf een mooie pin-up inspired make-up aan kunt brengen? Van de primer tot aan het plakken van de nepwimpers, wij behandelen het!

In onze Sugarcoated fotostudio gaan we onder het genot van een drankje, wat lekkers en een fijn muziekje aan de slag. Geen stress, wel gezelligheid.

Tijdens de Sugarcoated Pin-up Make-up Workshop behandelen alles van de basis (primer) tot aan het shapen van je gezicht, de krachtige wenkbrauwen, sprekende oogmake-up tot aan de vampy rode lippen en natuurlijk de gevreesde eyeliner en de nepwimers!

Moet je nog iets meenemen?

Nee, helemaal niets! Kom met je goede humeur en minimale (of gewoon lekker geen) make-up op naar de studio en wij doen de rest.

Let op! Voor brildragende dames is het indien mogelijk erg handig als er lenzen gedragen kunnen worden tijdens de workshop. Is dat niet fijn? No problem we hebben vergrotende spiegels (vraag ons er even naar op de workshop dag).

Kijk in onze agenda voor de geplande workshop data. Voor meerdere personen kunnen wij ook op aanvraag een workshop organiseren.

Mail voor het claimen van een plekje bij deze workshop of voor meer informatie naar info@thesugarcoatedcompany.nl

Pin-up Makeup workshop

79
99
per deelneemster
  • Max. 9 deelneemsters
  • Duur: 2,5 uur
  • Incl. Sugarcoated tas

Gister een vintage makeup workshop gevolgd. Flink uit mijn comfortzone moeten stappen maar het was het waard! Een hele leuke gezellige groep, hele duidelijke uitleg en ontzettend veel geleerd.

Miranda Rolfes