Vintage hair; Poodle / bumper bangs / dita bun

In deze workshop gaan we volop aan de slag met wel 3 verschillende hairstyles! Ben je ready voor meer variatie in je vintage inspired looks, doe dan gezellig met deze workshop mee en laat ons je inspireren! 

Je hebt al een vintage hair workshop bij ons gevolgd of je bent zelf al bekend met de technieken en stylen en je wil meer! Laten we aan de slag gaan. Natuurlijk onder het genot van een hapje, drankje en een bak gezelligheid.  

Tijdens deze workshop behandelen we de Poodle (full en half), de Bumper Bangs EN de Dita Bun. Next level hairstyles. We laten je zien hoe je ze mooi kunt combineren met accessoires als hoeden etc.    

Moet je nog iets meenemen?

Je mag je eigen krultang meenemen maar wij hebben er ook voldoende voor je klaar liggen om te lenen. Ga je er 1 aanschaffen? Kies dan voor een tang van 19mm dikte met een klepje.

Helaas is deze workshop niet geschikt voor dames met erg kort haar, korter dan een boblijn is wat lastig. Bij twijfel, mail ons een foto van je haar! Dan adviseren we je.

Kijk in onze agenda voor de geplande workshop data. Voor meerdere personen kunnen wij ook op aanvraag een workshop organiseren.

Mail voor het claimen van een plekje bij deze workshop of voor meer informatie naar info@thesugarcoatedcompany.nl.

Vintage Hair; Poodle / bumper bangs / dita bun

89
99
per deelneemster
  • Max. 9 deelneemsters
  • Duur: 2,5 uur
  • Incl. Sugarcoated Tas

Ik voelde me meteen op m’n gemak, de poseerworkshop was voor alle niveaus en daardoor heeft iedereen veel kunnen leren.
Door deze workshop voel ik me zelfverzekerder en dus meer sexy! Cameravrees is verleden tijd.

Charlotte Notenboom