Vintage hair 2.0 workshop

Ben je toe aan meer variaties binnen de vintage hairstyles? Een frisse wind door de hairdo’s die je al bij jezelf creëert. Laat ons je inspireren!

We gaan er vanuit dat je hebt deelgenomen aan onze Vintage Hair workshop (of zelf al een flinke basiskennis hebt opgedaan) en daarop gaan we in deze Vintage Hair 2.0 workshop voortborduren. Dit alles tuurlijk onder het genot van een hapje, drankje en een lekker muziekje.

Tijdens de Sugarcoated Vintage Hair Class 2.0 behandelen we de Bumper Bangs, de Dita Bun en de (Half) Poodle hairstyle. Daarbij bespreken we de variaties in combinatie met accessoires als bloemen, sjaaltjes en hoeden.

Moet je nog iets meenemen?

Je mag je eigen krultang meenemen maar wij hebben er ook voldoende voor je klaar liggen om te lenen. Ga je er 1 aanschaffen? Kies dan voor een tang van 19mm dikte met een klepje.

Helaas is deze workshop niet geschikt voor dames met erg kort haar, korter dan een boblijn is wat lastig. Bij twijfel, mail ons een foto van je haar! Dan adviseren we je.

Kijk in onze agenda voor de geplande workshop data. Voor meerdere personen kunnen wij ook op aanvraag een workshop organiseren.

Mail voor het claimen van een plekje bij deze workshop of voor meer informatie naar info@thesugarcoatedcompany.nl.

Vintage Hair 2.0 Workshop

69
99
per deelneemster
  • Max. 9 deelneemsters
  • Duur: 2,5 uur
  • Incl. Sugarcoated Goody met exclusieve hand-out van deze workshop voor thuis

Leerzame workshop met fijne tips en tricks om meer variatie in mijn vintage hairdos aan te brengen.
De basis kennis had ik al maar nu heb ik nog meer opties!

Marlon Helmus