Vintage hair; victory rolls

Het meest karakteristieke kapsel binnen de vintage style! Yeahhh tijdens deze workshop duiken we met jullie in de Victory Rolls!

We gaan er vanuit dat je hebt deelgenomen aan onze Vintage Hair; Get Started workshop (of zelf al een flinke basiskennis hebt opgedaan) en daar gaan we in deze Vintage Hair; Victory Rolls workshop op voortborduren. Dit alles tuurlijk onder het genot van een hapje, drankje en een lekker muziekje.

Tijdens de Sugarcoated Vintage Hair; Victory Rolls workshop behandelen we de Victory Rolls. De basis van vele vintage hairstyles. Daarbij bespreken we de modern pin-up en de klassieke vintage variaties in combinatie met accessoires als bloemen, baretjes en hoeden.

Moet je nog iets meenemen?

Je mag je eigen krultang meenemen maar wij hebben er ook voldoende voor je klaar liggen om te lenen. Ga je er 1 aanschaffen? Kies dan voor een tang van 19mm dikte met een klepje.

Helaas is deze workshop niet geschikt voor dames met erg kort haar, korter dan een boblijn is wat lastig. Bij twijfel, mail ons een foto van je haar! Dan adviseren we je.

Kijk in onze agenda voor de geplande workshop data. Voor meerdere personen kunnen wij ook op aanvraag een workshop organiseren.

Mail voor het claimen van een plekje bij deze workshop of voor meer informatie naar info@thesugarcoatedcompany.nl.

Vintage Hair; Victory Rolls

89
99
per deelneemster
  • Max. 9 deelneemsters
  • Duur: 2,5 uur
  • Incl. Sugarcoated Tas

Leerzame workshop met fijne tips en tricks om meer variatie in mijn vintage hairdos aan te brengen.
De basis kennis had ik al maar nu heb ik nog meer opties!

Marlon Helmus