Vintage hair; Get started

Wil je graag leren hoe je een mooie vintage/pin-up inspired hairdo bij jezelf kunt maken? Hoe werkt die krultang? Hoe hoe je hem vast? Touperen? Hoe doe je dat zodat het niet mega schadelijk is? Hoe ga je de deur uit in style? Geen paniek, wij helpen je!

In onze Sugarcoated fotostudio gaan we onder het genot van een drankje, wat lekkers en een fijn muziekje aan de slag. Geen stress, wel gezelligheid.

Tijdens de Sugarcoated Vintage Hair Class; Get Started behandelen we de basis van de vintage hairstyling aan de hand van voorbeelden, tips & tricks en oefeningen! Van simpel tot moeilijk en van casual tot over the top glamour.

Moet je nog iets meenemen?

Je mag je eigen krultang meenemen maar wij hebben er ook voldoende voor je klaar liggen om te lenen. Ga je er 1 aanschaffen? Kies dan voor een tang van 19mm dikte met een klepje.

Helaas is deze workshop niet geschikt voor dames met erg kort haar, korter dan de kaaklijn vooraan is wat lastig. Bij twijfel, mail ons een foto van je haar! Dan adviseren we je.

Kijk in onze agenda voor de geplande workshop data. Voor meerdere personen kunnen wij ook op aanvraag een workshop organiseren.

Mail voor het claimen van een plekje bij deze workshop of voor meer informatie naar info@thesugarcoatedcompany.nl.

Vintage Hair; Get Started

89
99
per deelneemster
  • Max. 9 deelneemsters
  • Duur: 2,5 uur
  • Incl. Sugarcoated Tas

Dames, bedankt voor de goede zorgen vandaag. Ik vond de vintage hair class erg leuk om meegemaakt te hebben!
De nieuwe krultang is al aangeschaft, dus ik ga flink oefenen thuis. Ik kom terug voor de vintage make-up class!

Alianne van Genen